Ta hand om din hy

Det är viktigt att sköta om hela kroppen. Det är bra att göra allt från detox, till att äta rätt, till att ta hand om dig och din hy på bästa sätt. Det finns en bra sida, som heter https://www.skötomdig.se/. På den sidan finns det en massa bra tips för hur du kan ta hand om dig själv på bästa sätt. I min egen blogg här idag så tänkte jag själv ge lite tips och det hur du kan ta hand om din hy på bästa sätt. Börja med en detox, du har flera recept i min blogg att använda dig av. Sedan, följ resten av mina tips nedan.

Så här tar du hand om hyn

Många kör på tvål och vatten och förvisso kan det vara ok, men en del tvålar kan torka ut din hud. Så det kan vara bra att i stället ha en rengöringsprodukt, eller ha krämer att smörja in dig med efter. En annan bra sak att göra för din hud, det är att boosta den med ansiktsmasker. Det kan du göra en gång i veckan. Unna dig även att gå på salong då och då för att göra en ansiktsbehandling. 

Vatten är viktigt att dricka då deet behövs för cellernas nybildning och ger fukt inifrån till huden. Drick cirka 1,5 liter om dagen. Det kan dock variera beroende på hur mycket du svettas, om du lever i ett varmt klimat eller hur mycket frukt och grönt du äter. 

17 May 2020