Hur fungerar det med VitaePro?

Du har säkert sett reklamen för VitaePro och nu kanske du funderar på om VitaePro en bluff? eller om det funkar? VitaePro är faktiskt nordens mest använda kosttillkott. Tanken med detta tillskott är att det ska hjälpa till med att upprätthålla kroppens funktioner samt hjälpa till så att det går att ha ett aktivt liv.

För att kunna vara aktiv hela livet, så är det mycket viktigt att ha normalt fungerande muskler. Något som bidrar med att bibehålla normal muskelfunktion är vitamin D. Mängden vitamin D i VitaePro är anpassat för att följa de senaste Nordiska näringsrekommendationerna. Sedan finns det även vitamin C i VitaePro. Det hjälper till med  att minska trötthet och utmattning. 

Viktigt med kollagen

I våra leder har vi ledbrosk, som fungerar som kroppens stötdämpare. Dess viktigaste funktion är att göra våra rörelser mjuka och friktionsfria. En viktig komponent i brosket är kollagen, som fungerar som armering i brosket och gör det stabilt. Det vitamin C som finns i VitaePro bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

​Håll hjärtat friskt

En av de viktigaste musklerna i kroppen är hjärtat. För att hålla hjärtat friskt är det bra att satsa på förebyggande åtgärder, som till exempel motion och en bra kost. Genom att få i dig omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar du till att bibehålla en normal hjärtfunktion.

VitaePro innehåller omega 3 från calamari, en liten bläckfisk som är rik på den essentiella fettsyran DHA. 

3 Mar 2023