Sugen möta kärleken?

Häromdagen blev jag så sugen på att möta kärleken. Det är ett tag sedan som jag dejtande någon. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att dejta någon, är det inte bara jättejobbigt, och så är det någon av oss som blir besviken? Helst ska man ju tycka likadant; om jag tycker det är pinsamt men inte hen, eller hen tycker om mig , men inte jag om den personen? Tänk om alla kunde dejta bara för att vilja bli vänner? Så bra det skulle vara, ingen blir missnöjd. Alla skulle bli vänner. Det är för få vänner i den här världen, helt enkelt!

Världens bästa dejtingssida

En av de bästa dejtingsidor jag hittills har hittat heter Elitsinglar. Vad jag har förstått så är den för dem som är ute efter seriösa förhållanden. Tydligen så vänder den sig till sådana som är akademiker och typ vill träffa andra akademiker. Det är inte för purunga, utan riktar sig till folk över 30. Som många andra dejtingssidor har de personlighetstester och ger sedan beroende på svaren förslag på folk som algoritmen de har, tycker ska passa ihop med. Så varför inte pröva?

Svårt träffa folk i storstäder

Jag tror att dessa dejtingsidor är här för att stanna. Det är inte särskilt lätt att träffas på en bra nivå, så som vi bor och lever i storstäderna. Vi är alldeles för anonyma för varandra. Tänk bara på skillnaden på att leva på landsbygden, ju längre från varandra vi bor, desto bättre verkar vi ju lära känna varandra. Men i storstäderna bor vi nära varandra men vet inte ett dugg om våra grannar. Är inte det konstigt? Ju närmare vi är rent fysiskt desto sämre känner vi varandra och tvärtom. Dessutom bor de flesta i en storstad, vilket ger att de flesta singlar bor i en storstad. Vi jobbar och lever nära varandra utan att mötas, om vi inte gör det på nätet. Så fram för singeldejter!

30 Aug 2017