Naturliga knep mot celluliter

Celluliter drabbar de flesta och det oavsett vad man har för kroppsform eller vikt. Det finns en massa kurer som sägs vara mirakel och ska hjälpa oss, men de fungerar sällan. Att bli av med sina gropar, på ett naturligt sätt är bättre. Vissa saker går dock inte att göra på naturlig väg om man säger. Ibland kan man behöva hjälp med fillers i ansiktet till exempel. Den som vill jobba med det kan gå en Zfill fillerutbildning. Men åter till celluliterna. Varför får man dem?

Celluliter, eller apelsinhud som det också kallas, innebär att underhudsfett klumpat ihop sig under huden, främst på stuss och/eller lår. Det brukar vara mest kvinnor som drabbas av det. 

Hur bli av med sina celluliter?

Många säger att nyckeln till att bli av med sina celluliter är att utöva motion, ha en bra kost och detox – för att hjälpa kroppen göra sig av med de stora ansamlingar slaggprodukter den har samlat på sig .
Det är inte fel att göra en ordentlig björkdetox för både in- och utsida. En björkdetox mot celluliter utgörs av ett björklövsextrakt att dricka, björkskrubb för peeling och en björkolja med cirkulationsökande örter för massage.

Sen utöver motion, kost och detox är det även bra att dricka mycket vatten, tillföra vitaminer, sluta röka, sluta stressa, samt  massera, borsta och skrubba! Det är bra att få igång blodcirkulationen. Börja massera kraftigt i cirklar tills huden blir röd, sedan så peela, skrubba och torrborsta hudens utsatta områden.

18 Mar 2019