Lyx följa flyttfåglarna

Har du någon gång sett flyttfåglarna precis när de lyfter för att flyga söderut på hösten? Har du liksom jag haft en enorm lust att kunna lyfta du också och flyga med dem till Södern? Det ger en inspiration att veta att de inom någon vecka kommer att kunna bada i Egypten, eller Mallorca, eller vart de nu väljer att flyga för varmare länder. Tänk om jag ska att det är fullt möjligt? Du kan köpa tomt till exempel och bygga ett eget hus på Mallorca.

Köp en tomt och bygg med Lavin Estates

Eftersom du enbart köper tomten, får du den till marknadspris. Du kan välja mer eller mindre attraktiv tomt, och få ett pris beroende på läget. Sedan får du hjälp med byggandet av Lavin Estates. De har både byggt och renoverat sedan Petra Lavin började jobba som fastighetsmäklare på Mallorca sedan 2005. Hennes mäklarfirma är inriktad på lyxsegmentet och finns sedan 2008 etablerade även på Ibiza.

Du kan även köpa färdigt

Du behöver inte bygga eget, du kan köpa ett färdigt hus och bygga om, renovera och själv hyra ut om du så önskar. Du kanske vill hyra ut medan du bor i Sverige? Inga problem, på Mallorca är det väldigt lätt att hyra ut. Här hittar du många skandinaver, så som norrmän och andra svenskar. Här samsas alla nationaliteter, här finns något för alla; barnfamiljer, ungdomar, nattliv, landsbygd för dem som föredrar ett lugnare liv.

15 Aug 2017