Leva hälsosamt utomlands?

Jag har haft lite funderingar på att ta en semesterresa snart. Behöver komma bort ett tag och se något annat. Dock vet inte jag vart jag ska åka. Dels lockar en resa till Chile, men jag vill även gärna se Mexico. Sedan såg jag att det fanns en så kallad detox resa till Italien. Så frågan är, ska man ta en hälsosam resa, eller en där man vidgar sina vyer lite och se mer än bara Europa?

Resor att välja mellan

Har kollat resor till Chile, resor till Mexico och så till Italien. Hade jag haft råd så hade jag valt att åka till alla ställen! Men tids nog kanske jag kan det, man behöver ju inte göra allt under ett och samma år. Om jag reser till Chile så får jag ju sol, bad och kan åka till Påskön. Väljer jag att åka till Mexico så får jag ju uppleva lite historia och åker jag till Italien så kan jag leva hälsosamt.

Italien-resan erbjuder att man stannar på det som heter Ti Sana Detox retreat några mil nordost om Milano. Men, det är ju snart vinter, så kanske det inte är så bra att åka till just nu? Är väl kallt i Italien.

Åka till varmare breddgrader

Valet står mellan resor till Chile eller resor till Mexico tror jag, för båda de ställena har varmt och skönt under vår vinter. Det är vad jag behöver just nu. Så kan jag ta Italien fram till våren eller sommaren istället.

21 Nov 2017