Håll dina tänder friska

Hålla kroppen frisk kan göras på många sätt, bland annat då genom detox, men detox hjälper inte så mycket mot att tänderna kan fara illa. Dessa måste skötas på ett bra sätt så att de håller sig friska. Det gäller att ha en god tandvård och att borsta sina tänder varje dag och även använda tandtråd, munskölj med mera. Läs mer om att hålla dina tänder friska på https://www.friskatänder.se. Där finns det en massa bra tips och råd.

Missa inte att gå till tandläkaren

Ofta så blir man kallad till tandläkaren en gång om året för att kolla igenom tänderna och munnen. Det är viktigt att gå på denna undersökning. Det är nu du får kvitto på om du har friska tänder, eller om du fått hål som måste lagas eller om det är annat med dina tänder. Det är inte fel heller att gå till en tandhygienist. De kan bland annat ta bort tandsten. Tandsten är inte bra att det sitter kvar, då det kan fräta på tänder och även skada tandköttet. 

Få tips av en tandhygienist

Hos en tandhygienist kan man även få hjälp med att ha en friskare mun och friskare tänder. De lär mer än gärna ut hur man ska gå tillväga för att ha en bra munhälsa och munvård. Så boka in dig på ett besök hos en tandhygienist så kan du få en massa bra råd om hur du håller dina tänder friska. 

17 Jan 2019