Detoxa nyttigt

Ja, alltså, visst! Att detoxa handlar alltid om att göra en nyttig förändring, om än tillfällig, av sin kost, men det finns olika sätt att vara nyttig på. Ofta handlar en detox om att rensa och tömma kroppen på toxiner, men den som styrkettränar, eller av andra skäl vill bevara muskelmassa och fokusera på en eventuell fettförlust under sin detox måste göra sig medveten kring makronutrienternas roller i kroppen. Man kan detoxa på proteinpulver!

Fitdrink

Det finns en produkt som jag själv haft mycket framgångsrika detox på som heter Fitline Drink och med den med i gamet så får jag optimal näringsförsörjning medan jag detoxar. Jag känner mig stark och pigg samtidigt som jag rensar ut. Det finns många olika typer av fitdrinks såklart, men jag gillar Fitline för de är rena och goda.

Mina fitdrinks kombinerar jag givetvis med "Vanliga" detoxjuicer, mestadels gröna sådana med spenat, broccoli och krasse som bas. Ingefära är givetvis en given ingrediens i en detoxjuice - denna magiska rot! God och såååå välgörande! 

Stress är farligaste giftet

Man kan förstås inte detoxa hela tiden utan med jämna mellanrum då det passar in i ens liv. Det får aldrig bli ett tvång eller något motigt att detoxa, för då motverkar man faktiskt sitt syfte. Stress är trots allt det giftigaste man kan drabba sig själv med. Om man känner att man måste detoxa bara för att så blir det en stress inombords och då kommer inte gifterna att rensas ut särskilt framgångsrikt.

22 Aug 2017